Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Destinacione

Gjeni të listuara destinacionet, sipas koncepteve të ndryshme.

Austri

  • 2 tours
Austria ose zyrtarisht Republika e Austrisë, është një republikë federale dhe një vend pa dalje në det me mbi 8.7…
(0 ratings)

Turqi

  • 6 tours
Turqia ose zyrtarisht Republika e Turqisë, është një vend dykontinental, që shtrihet në Azinë e vogël dhe në Ballkan, Evropë.…
(0 ratings)

Hungari

  • 2 tours
Hungaria është një republikë unitare parlamentare në Evropën Qendrore. Ajo mbulon një sipërfaqe prej 93,030 kilometrash katrorë, e vendosur në…
(0 ratings)
Sharm El Sheikh është një qytet i vendosur në majën jugore të gadishullit Sinai, në guvernatorin e Jugut Sinai, Egjipt,…
(0 ratings)

Antalia

Antalia është qyteti i pestë më i populluar në Turqi dhe kryeqyteti i krahinës së tij në të njëjtin emër.…
(0 ratings)

Korfuz

Korfuzi është një ishull shqiptar në detin Jon që ndodhet në brigjet e Epirit, në kufirin midis Greqisë dhe Shqipërisë.…
(0 ratings)