Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Facebook

Cosmos Tours

Agjencia “Cosmos Tours” është krijuar me një synim dhe një vizion të qartë për të operuar në tregun shqiptar. Kjo është arsyeja pse “Cosmos Tours” ka përzgjedhur një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë shumëvjeçare në tregun shqiptar dhe jashtë saj. Synimi ynë është t’i ofrojmë maksimumin e shërbimit klientelës që për – zgjedh agjencinë tonë për të udhëtuar, por të ofrojmë një shërbim cilësor, efikas, ndryshe nga të gjithë operatorët që ope rojnë në këtë treg për të arritur atë standart që klienti vërtet kërkon, në mënyrën më të thjeshtë dhe ekonomike të mundshme. NE, “Cosmos Tours” organizojmë udhëtime individuale dhe grup në çdo pjesë të globit, por padyshim ajo që është më e rëndësishme dhe ç’ka i krijon klientit komoditetin e udhëtimit dhe çmimit janë udhëtimet me charter, qofshin këto në drejtim të Antalias, Heraklion (Kreta), tashmë edhe ne Spanjë etj… Për shumë vjet me rradhë Antalia dhe Herklion (Krete) janë bërë dy destinacionet kryesore të gjithë shqiptarëve. Këtë vit “Cosmos Tours” i sjell këto destinacione ndryshe, me konceptim tjetër që nga momenti i nisjes nga Tirana e deri në fund të pushimeve tuaja. Udhëtarët që interesohen pranë agjencisë sonë do të marrin të gjithë informacionin e nevojshëm duke filluar nga biletaria, udhëtimet me charter ose jo, gjithashtu të interesuarit do të ma rrin të gjitha detajet mbi hotelin ku akomodohen. Kontaktoni me agjencinë tonë për pushimet tuaja, sepse kënaqësia e klientit është qëllimi ynë. Pushimet tuaja, pasioni ynë!
Cosmos Tours
Cosmos Tours1 day ago
#Burj_Khalifa Ndërtesa më e lartë në botë me një arkitekturë dhe dizajn të veçantë. 🌃🌏🌠
#HelloCosmosByeMonotony
Cosmos Tours
Cosmos Tours2 days ago
Rezervojmë pak kohë për kinemanë nën relaksin që na dhurojnë #Maldivet 🌅
#HelloCosmosByeMonotony
Cosmos Tours
Cosmos Tours2 days ago
I njohur si qyteti i biçikletave dhe i arkitekturës moderne. 🚲🕍🌷#Amsterdami vjen me çmime #Ofertë për nisje me datë 30 Nëntor për 3 netë / 4 ditë
🎉Paketa Individuale🎉 - 289 €uro për person përfshin:
🎈Biletë avioni vajtje - ardhje (me nisje nga Tirana)
🎊Bagazhe dore 10 Kg
🎁Akomodim në hotel me 3* në zonë qëndrore
🎉Mëngjesi për ditët e qëndrimit
🎀Siguracioni i Shëndetit në Udhëtim
.............................................................................
⚠Ju lutem kini parasysh që çmimet online janë subjekt ndryshimi, ndaj na mbani në kontakt për të konfirmuar disponibilitetin e tyre!⚠

Për pyetje dhe rezervime kontaktoni në:
📩[email protected] / [email protected]
📲 +355676083333 / +355676084333

#HelloCosmosByeMonotony
Cosmos Tours
Cosmos Tours2 days ago
Deti, dielli dhe një pije e ftohtë janë mënyra më e mirë për të kujtuar stinën e verës #MaxxRoyal
#HelloCosmosByeMonotony
Cosmos Tours
Cosmos Tours2 days ago
#Venezia Ajo çfarë e bën më unike këtë qytet është fakti se është i përbërë nga 118 ishuj. Një arsye më shumë për ta vizituar🛶🛶🛶
Nisuni me 16 nëntor për 3 netë / 4 ditë
🎁Paketa Individuale🎁 - 209 €uro për person përfshin:
✈Biletë avioni vajtje - ardhje (me nisje nga Tirana)
💼Bagazhe dore 10 Kg
🏨Akomodim në hotel me 4* në zonë qëndrore
🥐Mëngjesi për ditët e qëndrimit
👩‍⚕Siguracioni i Shëndetit në Udhëtim
.............................................................................
⚠Ju lutem kini parasysh që çmimet online janë subjekt ndryshimi, ndaj na mbani në kontakt për të konfirmuar disponibilitetin e tyre!⚠

Për pyetje dhe rezervime kontaktoni në:
📩[email protected] / [email protected]
📲 +355676083333 / +355676084333

#HelloCosmosByeMonotony
Cosmos Tours
Cosmos Tours2 days ago
Merrni një anije në lumin e Danubit dhe shijoni një pamje panoramike të #Budapestit 🏰
🎀Paketa Individuale - 109 €uro për person 🎀
Nisje me datë 18 Dhjetor për 2 netë / 3 ditë. Në çmim përfshihen:
✈Biletë avioni vajtje - ardhje (me nisje nga Tirana)
💼Bagazhe dore 10 Kg
🏨Akomodim në hotel me 3* në zonë qëndrore
🥐Mëngjesi për ditët e qëndrimit
👩‍⚕Siguracioni i Shëndetit në Udhëtim
.............................................................................
⚠Ju lutem kini parasysh që çmimet online janë subjekt ndryshimi, ndaj na mbani në kontakt për të konfirmuar disponibilitetin e tyre!⚠

Për pyetje dhe rezervime kontaktoni në:
📩[email protected] / [email protected]
📲 +355676083333 / +355676084333

#HelloCosmosByeMonotony