Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Kontakt

Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar...

dhe për t'ju informuar rreth çmimeve, destinacioneve më të preferuara si dhe të rejave rreth udhëtimeve!

@CosmosToursAlbania

Na ndiqni në adresën dhe faqen tonë në Facebook për tu përditësuar gjithnjë me ofertat dhe çmimet e momentit!

@cosmos_tours

Ndani me ne fotot tuaja rreth botës si dhe ndiqni vendet dhe ofertat që ju frymëzojnë për të udhëtuar!

Youtube Channel

Në kanalin tonë të Youtube-s mund të gjeni të gjitha organizmet speciale si dhe produket tona që vijnë si vlerësime ndaj klientëve!

Na dërgoni një mesazh

Unë miratoj përdorimin e të dhënave të mia personale.
(*) Informacion i kërkuar

Adresa

TIRANË: Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001
LEZHË: Rruga “Luigj Gurakuqi” (Perballe Drejtorise se Policise)

Numrat e telefonit

TIRANË: +355 4 2228353
LEZHË: ‎+355 215 22 727

Merrni mbështetje

http://cosmos.al/
[email protected]