Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Rreth Nesh

PREZANTIM

NE JEMI
AGJENCI TURISTIKE

Agjencia “Cosmos Tours” është krijuar me një synim dhe një vizion të qartë për të operuar në tregun shqiptar. Kjo është arsyeja pse “Cosmos Tours” ka përzgjedhur një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë shumëvjeçare në tregun shqiptar dhe jashtë saj.

Paketa Turistike

Përzgjidhni në çdo stinë paketën me grupe ose individuale për të marrë maksimumin e një udhëtimi!

Rezervim hoteli

Qindra hotele dhe alternativa akomodimi në mbarë botën me çmimet më të mira në treg!

Rezervim bilete

Konsultohuni me profesionistët tanë për të marrë variantet më ekonomike apo më të mira rredh udhëtimeve si dhe asistencën e tyre për çdo problem të tillë!

INFO

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha informacionet e nevojshme rreth fushës së biletarisë, turizmit dhe asaj çfarë ka të bëjë me konceptin e një agjencie.

140.000 +
Miq çdo ditë me ne
në rrjetet sociale!
Ju falenderojmë që ndani me ne vlerësimet tuaja!
Të pazëvëndësueshëm! Sapo rezervuam pushimet në Antalya me super ulje në një super Resort! Thank You Cosmos!!
ENEDA MARTINI
Best Turistic Agency in Albania, for highest standards of customers relation and offering optimal opportunities for perfect choices regarding Tourism and traveling vacations.
Highly Recommend!
ARMALIND DODA
Super cmime nga Cosmos Tours, dhe nje staf i mrekullueshem 
JOVISA MARKU
Një agjenci me shërbim korrekt në të gjitha aspektet dhe një faqe në të cilën gjejmë dhe njihemi me shumë gjëra rreth turizmit! Punë të mbarë Cosmos!
ISLAM ZECIRI
Aftesi profesionale te shkelqyera dhe rekomandime te sakta sipas kerkesave te klientit. Faleminderit per surgjerimet Sueno ishte vertet nje enderrt! Pushimet tashme kane emrin Cosmos!
SONILA CACI

Njihuni me ekipin tonë

Cosmos Tours ka përzgjedhur një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë shumëvjeçare në tregun shqiptar dhe jashtë saj.

Blenard Gila

Administrator

Linda Cekrezi

Ticket Manager

Flogert Xhabrahimi

Tour Manager

Flutura Domi

Tour Agent

Elona Bitri

Ticket Agent

Xhulia Kuka

Ticket Agent

Zmijan Velija

IT Manager

Sara Vezi

Tour Agent