Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Histori & Kulturë

Bianca Resort & Spa

      Bianca është një vendpushim ekskluziv, i cili ofron të gjitha sofistikimet dhe komoditetin e një hoteli të…
139,00€

STAMBOLL 27-29 NËNTOR 259 EUR

Festat e Nëntorit në qytetin e përjetshëm… Ndonëse i përket ish Perandorisë Otomane, Stambolli është ndërtuar mbi 7 kodra, njësoj…
259,00€