Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Natyrë

Bianca Resort & Spa

Të gjithë pushuesit përfitojne falas: - Përdorim të saunas, pishinës së brendshme, banjos turke dhe qendrës fitnes. - Internet dhe…