Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Ture familjare

Bianca Resort & Spa

Të gjithë pushuesit përfitojne falas: - Përdorim të saunas, pishinës së brendshme, banjos turke dhe qendrës fitnes. - Internet dhe…

Pragë 15 me 18 Shkurt

Në çmim përfshihen: – Udhëtimi me avion – Akomodimi në hotel 4* – Mëngjesi – Guide shoqëruese – Shëtitjet si…
399,00€