Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

FOUR POINTS BY SHERATON 4*

Informacion për turin

 • Mali i Zi
 • 0 Vlerësim
 • --
 • --
 • Akomodimi në hotel
 • Guidë profesionale
 • Hyrja në muze
 • Pije dhe ushqime
 • Shoqërues nga agjencia
 • Transferta aeroport - hotel - aeroport
 • Vaktet sipas programit
95,00€
Orari
Harta e Turit
Vlerësime

FOUR POINTS BY SHERATON 4*

1

Ofertat e Shën Valentinit

13 – 14 Shkurt – 95 € për person. Paketa përfshin: Akomodim në hotel Mëngjes dhe darkë.Darkë romatike për 2 persona dhe muzikë. Përdorim i lirë xhakuzi, sauna, dhomë avulli.Transporti për në resortin e skive. Wi Fi pa pagesë. Parking pa pagesë

 • Kolashin
 • 13 – 14 Shkurt
2

Ofertat e Krishtëlindjes

Periudha: 13 – 15 Shkurt – 145 € për person. Paketa përfshin: Akomodim në hotel Mëngjes dhe darkë.Darkë romatike për 2 persona dhe muzikë. Përdorim i lirë xhakuzi, sauna, dhomë avulli.Transporti për në resortin e skive. Wi Fi pa pagesë. Parking pa pagesë

 • Kolashin
 • 13 – 15 Shkurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rezervo këtë tur

Shërbime të tjera

Free