Address Rr. Durrësit, P.102, Tiranë 1001 +355 4 2232701

Pragë 15 me 18 Shkurt

Informacion për turin

 • Akomodimi në hotel
 • Guidë profesionale
 • Hyrja në muze
 • Pije dhe ushqime
 • Shoqërues nga agjencia
 • Transferta aeroport - hotel - aeroport
 • Vaktet sipas programit
399,00€
Orari
Harta e Turit
Vlerësime

Pragë 15 me 18 Shkurt

Në çmim përfshihen:
– Udhëtimi me avion
– Akomodimi në hotel 4*
– Mëngjesi
– Guide shoqëruese
– Shëtitjet si në program
– Transferta aeroport – hotel – aeroport

1

15 Shkurt 2018

Nisja nga Tirana me avion ora 04:10. Mbërritja në Pragë ora 08:55, prezantimi me guidën dhe transferta aeroport – hotel.rnShëtitje orientuese në qytet me shoqerues. Akomodimi në hotel me 4*.

 • Prage
2

16 Shkurt 2018

Mëngjesi në hotel. Ditë e plotë ekskursion me guidë profesionale në qytet. Shëtitje me autobus në Pragën e mrekullueshme. Gjatë vizitave në vende turistike do t’ju përcillet historia dhe kultura e këtij qyteti. Vizitë në Kështjellen e Pragës, e përdorur si rezidencë e princave bohemianë, mbretërit dhe më vonë në historinë moderne nga presidentët. Gjatë këtyre shekujve ajo fitoi formën e saj të mrekullueshme. Vizitë në Lesser Side, Pallatin Mbretëror, Katedralen e St.Vitus, St.Georges Basilica, Kishën e St.Nicholas dhe Pallatin Kinski, Ora Astrologjike dhe Ura e Karlit. Ndalesa dhe foto-kujtime nga Praga. Gjatë turit do ketë kohë te lirë për drekën.

 • Prage
3

17 Shkurt 2018

Mëngjesi në hotel. Opsionale (35 Euro) Ditë e plote, për të vizituar qytetin e Karlovi Varit ose ndryshe Karlsbad i cilësuar si qyteti mbretëror dhe vendbanimi më i famshëm i Europës së shekullit të 18, vend i preferuar nga shumë figura historike të kohrave të ndryshme. Në mbrëmje opsionale një udhëtim në lumin Vltava. Nën atmosferën magjike të dritave do të shijoni pamjen magjepëse të Pragës natën. Pas darke mbrëmja është e lirë.

 • Prage
4

18 Shkurt 2018

Mëngjesi në hotel. Kohë e lirë për vizita individuale ose në Qendrën Tregtare. Transferta hotel – aeroport. Nisja për në Tiranë ora 20:55. Mbërritja në Tiranë ora 01:35.

 • Prage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *