Hello Cosmos, Bye Monotony!

Të gjitha shërbimet vijnë si organizime të një standarti të lartë, përkushtimi ndaj klientit dhe asistencë profesionale në çdo moment.

Aventura

Argëtimi dhe adrenalina janë ato që të gjithë kërkojnë në…

Eskursione turistike

Merrni të veçantën e secilit qytet!

Histori & Kulturë

Cdo sezon, Cosmos ju fton të njiheni me qytetet që…

Natyrë

Natyra dhe bota e egër, përveç se kuriozitete të përhershme,…

Plazhe & Ishuj

Verë në çdo stinë! Sfidoni temperatuat dhe përzgjidhni destinacone si…

Ture familjare

Së bashku me fëmijët që janë prioritet i pushimeve, këtu…

Qindra destinacione në mbarë botën.

Konsultohuni me agjentët tanë për të marrë sugjerimet më të mira lidhur me çdo destinacion.
140.000 +
miq çdo ditë me ne në rrjetet sociale!
Ju falenderojmë që ndani me ne vlerësimet tuaja!
Best Turistic Agency in Albania, for highest standards of customers relation and offering optimal opportunities for perfect choices regarding Tourism and traveling vacations.
Highly Recommend!
Armalind Doda
Të pazëvëndësueshëm! Sapo rezervuam pushimet në Antalya me super ulje në një super Resort! Thank You Cosmos!!
Eneda Martini
Aftesi profesionale te shkelqyera dhe rekomandime te sakta sipas kerkesave te klientit. Faleminderit per surgjerimet Sueno ishte vertet nje enderrt! Pushimet tashme kane emrin Cosmos!
Sonila Caci
Super cmime nga Cosmos Tours, dhe nje staf i mrekullueshem 
Jovisa Marku
Një agjenci me shërbim korrekt në të gjitha aspektet dhe një faqe në të cilën gjejmë dhe njihemi me shumë gjëra rreth turizmit! Punë të mbarë Cosmos!
Islam Zeciri

Paketa individuale dhe në grupe.

Ne jemi në dispozicionin tuaj për t'ju ofruar të gjitha alternativat rreth botës.